شنبه 1 مهر 1396 _ 02 محرم 1439 _ 23 سپتامبر 2017
جستجو :
  بهبود تغذیه
رسالت گروه بهبود تغذیه جامعه شهرستان آذرشهر:
مواجه شدن کشور با دوران گذر تغذیه ای که موجب شده از یک طرف بیماریهای متابولیک ازجمله بیماریهای قلبی و عروقی ،دیابت ،سرطانها، چاقی ،افزایش فشارخون و افزایش کلسترول خون رو به گسترش و هشداردهنده شود و از سوی دیگرکمبود ریز مغذیها و سوءتغذیه پروتئین انرژی درکودکان وگروههای  سنی مختلف جامعه، توجه به  برنامه ریزی و اجرای مداخلات مناسب تغذیه ای را بار دیگر بطور جدی مطرح می سازد و ارتقاء امنيت غذا و تغذيه با محوريت اصلاح الگوي تغذيه جامعه با بهبود تركيب و سلامت غذايي ، افزايش ميزان دسترسي (فيزيکی، اقتصادی، فرهنگی) خانوارهاي ايراني به سبد غذايي مطلوب، سالم و ايمن رسالت گروه می باشد.
هدف کلی خدمات تغذیه ای در واحد بهبود تغذیه و  مجتمع های سلامت:
تامین، حفظ و ارتقاء سلامت تغذیه ای جامعه
اهداف اختصاصي خدمات تغذیه ای در واحد بهبود تغذیه و مجتمع های سلامت:
  1. كاهش ميزان سوء تغذيه در گروههای مختلف جمعیتی
  2. کاهش شیوع کمبود ریزمغذیها بویژه کلسیم، آهن ، روی و ویتامین D در جامعه
  3. پیشگیری و کنترل شيوع اضافه وزن و چاقي در جامعه
  4. حمایت تغذیه ای گروههای آسیب پذیر جامعه
  5. بهبود تغذیه در مراکز عمومی و سازمانها
  6. ارتقا فرهنگ و سواد تغذیه ای جامعه درزمینه تغذیه صحیح
  7. اصلاح الگوی مصرف روغن ها و چربیها
  8. کاهش مصرف نمك
  9. کاهش مصرف قند
  10. استقرار كارشناس در مجتمع ها
  11.  مشاوره تغذیه به افراد جامعه بویژه گروههای آسب پذیر، بیماریهای غیرواگیر
  12.  پايش مستمر روند تغييرات وضعيت غذا و تغذيه در جامعه
مشخصات پرسنل واحد بهبود تغذیه :
نام و نام خانوادگی پست سازمانی سابقه خدمت مدرک تحصیلی شماره تماس
حبیب فلاح نژاد کارشناس بهداشت تغذیه 11 کارشناس تغذیه 04134234243
 
  فرایند های واحد بهبود تغذیه جامعه:
1-پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید(IDD)
2-برنامه تغذیه کودک سالم ومانا
3-پیشگیری وکنترل کم خونی فقرآهن
الف- آهن یاری کودکان زیر 6 سال   
ب- آهن یاری زنان باردار و شیرده
  4- مراقبتهای تغذیه ای مادران باردار و شیرده
الف- برگزاری کارگاه های آموزشی تغذیه زنان باردار و شیرده
ب- ایجاد مراکز مشاوره تغذیه
5- برنامه ارتقاء سطح سلامت دانش آموز دختر دبیرستانی و راهنمائی از طریق آموزش تغذیه وآهنیاری هفتگی
6-ارتقاء سطح فرهنگ و سوادتغذیه ای جامعه
الف- برگزاری کمپین کاهش مصرف روغن و نمک و قند و شکر
ب- برگزاری کمپین افزایش مصرف شیر و لبنیات
ج- برگزاری کمپین افزایش مصرف میوه ها و سبزیجات
د-آموزش اصول تغذیه صحیح (هرم غذایی)
7-پیشگیری وکنترل کمبود ریز مغذیها
الف- غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک    
ب-  غنی سازی شیر با ویتامین D
ج- توزیع قرص ویتامین D برای دانش آموزان پسران  و دختران در مقطع متوسطه اول و دوم
8- برنامه مشارکتی حمایتی بهبود وضع تغذیه کودکان زیر 6 سال
9- برنامه حمایت تغذیه ای زنان باردار و شیرده دچار سوءتغذیه نیازمند
10- برنامه تامین یک وعده غذای گرم در روستا مهد ها
11- مدیریت تغذیه در بحران
 
 
اوقات شرعی